Post by ringsindphadumbmind on Feb 23, 2022 11:59:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Perfect Cream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Perfect Cream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато ключів ▞▞▞
▞▞▞ Perfect Cream 2022 version ▞▞▞
Може бути краще, гра була не дуже веселою, але милою. Тим не менш. Графіка була в порядку. Добре гра в цілому
Дуже повторювані, а реклама надзвичайна!
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles معمایی dyuk
Perfect Cream Žaid. automat. vlwb
Гра нормальна, але трохи нудна і реклама кожні 5 хвилин :/
Мені подобається глазур і посипання. Це чудова гра для неповнолітніх і дорослих. Мені подобається дивовижний досвід, який мені подобається, як вони встановлюють звукові ефекти в кінці, коли ви закінчите наносити глазур на вафлі. Чудова гра, дякую за мою оцінку.
Сама гра в порядку, але кожен рівень закінчується доповненням. Рівні короткі, тому ви, в основному, отримуєте 15-секундний додаток за кожні 15 секунд ігрового процесу, я розумію, що вони повинні якось заробляти, але це багато здається непотрібним.
Зазвичай я не залишаю відгуки, але ця гра просто попросила мене прийняти нові умови використання персоналізованої реклами, що означає, що вони можуть отримати доступ до моєї особистої інформації з мого телефону. Я відмовився від цього, оскільки це був варіант, тепер він не дозволяє мені грати. Отже, ви хочете грати, вам потрібно заплатити, у ваших особистих даних.
Що "жафіра а". сказано все правда. Це так сильно відставало, що я навіть не можу закінчити 1 рівень. Так погано, що я ще навіть не бачив додавання. Це як коли додавання хоче з’явитися, воно просто існує поза грою разом. Я насправді з нетерпінням чекав приємної гри.
Perfect Cream Arkády widt
Гра дуже класна. Ті люди, які скаржаться на рекламу, просто відрубіть вай-фай
Perfect Cream Аркаде idba
Щойно я його відкрив, він замерз. Я завершив один рівень. Знову замерзло. Потім я отримав оголошення, через яке весь мій телефон завис. Не встановлюйте цю програму, якщо вам не подобається дивитися пусті білі екрани та рекламу.
Це було якось нудно. Ви просто крижані тістечка. Єдине, що змінюється – це колір глазурі. Просто не дуже весело.
Це добре для деяких людей, але для мене це не гра, у ній є реклама, але не багато.
💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
Геймплей нудний, як у пекла, після рівня з’являється реклама, і як тільки я вимикаю додавання, гра застряє на екрані «завершений рівень», і я не можу прогресувати. Абсолютне сміття
Ваууууууууууууууууууууууууккккууууу 🐨🐼☝️🌺🐨🐽💚
Ігра фуууууу
Це хороша гра, але занадто багато реклами та занадто глюк.
У мене вже закачається 3 дні і севолиш 76%
Чудова гра, якщо ви хочете просто натиснути на свій телефон без будь-якої мети. Немає сенсу грати в цю гру. Ви повинні зробити паузу і ідеально заповнити крем, але навіть якщо ви тримаєте екран, рівень досягається. Не рекомендував би грати в це навіть під час цього карантину.
Це чудові ігри, які досягли 100 рівня
ця гра супер-пупер весела!!! і коли ви щось розблокуєте, ви дійсно отримуєте це не так, як інші ігри, вам доведеться дивитися додавання, щоб отримати це!!!!
Ну, я думаю, це хороша програма. Це не найцікавіший додаток для гри, і тут є інші веселіші ігри. Ця гра досить повторювана, але я думаю, що це нормально. Мене дуже дратує реклама, але це добре.
Гра супер
Дуже крута гра
Це дійсно весело, і мені подобається ця ідея. 😊Коли я граю, з'являється випадкова реклама і це так неприємно, але я все одно поставив би 5 зірок, це одна з моїх улюблених ігор, моя улюблена серед нас, але я граю в ідеальний крем набагато більше, ніж серед нас. Коли я тільки був у магазині Play, я побачив цю дивовижну програму, і тоді мені здавалося, що я повинен завантажити цю програму😅
Цей i рівень 2 дуже гарна ця гра ідеальний крем, ви не спробуєте цю гру 👍😉😎
La crème parfaite Arcade uip
Крем FarmStay Black Snail & Peptide 9 Perfect Cream містить муцин чорного равлика і дев'ять видів пептидів, завдяки яким виконує активну антивікову дію.
🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟
8.8" Android 8.1 Car GPS Navi Radio For BMW 3 5 Series E60 E61 E63 E90 2005-2012 ... Cutters Kit Exp 05/2022, 4 22" cream jumbo cord cushion covers DFS SCS?
Мені подобається ця гра, тому що в них є багато доповнень, і я думаю, що це повинно зробити рівні складнішими.
3Lab - Омолоджуючий крем для обличчя Perfect Cream 58 мл
Класна гра
Цей додаток чудовий. я це дуже люблю. Але після кожного рівня є реклама, яка робить гру трохи нудною
Добрий день розробник гра класна але є мінус коли ти закінчив і склав подарунок висить крем з коробки виправте це будь ласка. Дякую за увагу
Це хороша гра, але всі рівні мають однаковий кадр, і це не набагато складніше. Мені не подобається вся ця гра, тому що це не дуже весело, я роблю лише 70 80 рівнів, а потім я роблю дошку, а потім видаляю, тому що це не розважатися, тому гра має. Тому, будь ласка, постарайтеся розсмішити в грі не це мені все це не подобається