Post by ringsindphadumbmind on Feb 23, 2022 11:55:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ultimate Fishing Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ultimate Fishing Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара глитцх токенс ▞▞▞
▞▞▞ Ultimate Fishing Simulator 2022 version ▞▞▞
заостајање у догађајима.поправи плс
Како опремите чамац?
Врло добро, само бих волео бољу графику
Не
заиста забавна и опуштајућа игра. лако разумети и контролисати. Такође визуелно задовољавајуће. велико дело.
игра је супер кул ја сам човек за спортски риболов у стварном животу и ово је исто као у стварном животу мамци нису за једну воду негде је добар мамац негде није тако да преузми га.
Веома добра игра у којој се много ужива
То је веома лепа игра, али волео бих да је палица за ходање лево, а не десно јер отежава ходање и још увек не знам како да продам рибу или добијем новац осим да је то лепа игра.
пристојна механика, опуштајућа игра
Игра је забавна, можете ли направити више игара за пецање. Тамо је тако забавно да волим да пецам
Игра је у реду, али плиме
Премало да би се видело и превише је реклама које су срање. Такође је једноставно досадно у поређењу са другим играма, претпостављам.
Ultimate Fishing Simulator Simulyasiya pbhp
Добро је, али ходање је чудно
Волео бих да ову игру оценим више, али не могу ни да је играм. У туторијалу када треба да пређем са плутајућег на пецање мамцем, када покушам да променим мамац он се заглави и више не могу да пецам нити да пређем на мамац. Све што могу да урадим је да ходам около држећи штап.
Пристојна игра добра графика. Бассинс Црни бас за СНЕС је и даље најбоља игра за пецање. Пецање на бас-у Турнијски стил је мој џем. Нећу то наћи овде. То је слободно лутање са чудним циљевима као што је ухватити 10 риба за 5 минута. Радије игра у стилу бас турнира 💯
Merge Truck: Monster Truck სხვადასხვა quuy
Одличан симулатор риболова. Могло би бити боље да брже зарадите новац да купите бољу опрему. Заиста ми се свиђају контроле за бацање и хватање.
нисам га много играо, али делује као животнији од осталих
то је дивна игра са добром графиком и такође је најбољи убица времена.. радујем се игрању на новим мапама.
Игра нулте оцене
Ultimate Fishing Simulator Παιχνίδια προσομοίωσης nki
Ужасно свуда около. Контроле, графика, све. Са толико гисхинг игара, морате се издвојити, на позитиван начин. Не ова игра. Све је то негативно.
Игрица је добра и занимљива и играчу је увјек и задовољан сам о килазама риба
Одлична је игрица и занимљива
Нисам дуго играо, али уживајте до сада. Више туторијала би било боље.
Додајте фисхинг родове и нове мапе
Игрица је веома добра
Бог зна како можеш да уловиш пастрмку од 6 кг ако је неко могао да ми каже како сам све пробао 😠😠😠 би 5 звездица али то је једноставно немогуће
Забава, сви би требали пробати лол...
Занимљива!
Добра игра, али не занима више времена
СУПЕР!!!
Не могу да приступим турнирима И је ово
покушао сам да ресетујем игру зато што је турнир престао да ради изгубио сам све мој чамац са опремом, нека ми неко помогне пре него што се извучем
Добра игра Свиђа ми се како можете одабрати мамац и ухватити се у коштац
То је у реду игра, борбе риба могу бити много боља осим што је то ок игра
Лепо еј јо биди бо
Ово је у реду рибарска игра
Мало да је боља графика
Ultimate Fishing Simulator Симуляторы sjtk
Супер игрица само
Заиста звекет за кретање
Забавна игра, користим је да проведем време док чекам. Није потребно много времена за прављење новчића, како год да су огласи после сваког менија у који уђем помало смешни, али разумем да је програмерима потребан новац да би игра наставила даље. Волео бих да видим опцију за више играча да пецам на истом серверу као пријатељи у будућности, али одличан посао за све до сада. Само настави тако.
Добро до сада. Мало недостаје графика, али игра је одлична.
Веома је добро
Цолл гаме🔥:-Д. 100% лепо втфф🤣
У реду је игра
Пробао сам изазов са шараном Саинте-доде не мање од 40 пута. Или добијем преко 10, али ниједан није довољно велик или добијем један довољно велики, али не могу да добијем више од 3 или 4 укупно. Која је поента када само радиш исти изазов милион пута?
Пада сваких 2-7 минута. Молимо поправите и даћу 5 звездица!😉👍
Ако очекујете да правите пецарос постите ову игру
Најбоље икада! Најреалнија игра за пецање коју сам икада играо, свиђа ми се!
Свиђа ми се до сада начин на који правиш рибу у кул. Управо сам започео процес па једва чекам да видим како је пецати са чамца.