Post by ringsindphadumbmind on Feb 23, 2022 11:49:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از primogems ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
بازی عالی، فقط سطوح انرژی که کاهش مییابد، باید منتظر بمانید... اما بازی عالی
یک بازی واقعا عالی من این را در جوانی بازی کردم و زمانی که آن را دوباره پخش کردم از پیشرفت ها شگفت زده شدم که واقعاً حماسی است
این بازی شگفت انگیز است و همه چیز در مورد استراتژی و مهارت است، اما می تواند با دوستان بهتر باشد ...
Lightning Fighter 2: retro STG Аркаде qkk
شگفت انگیز خاطرات را زنده می کند و با به روز رسانی ها آن را بسیار بهتر کرده است
بهتر از کوسه گرسنه به جای اینکه ypu باید کرم ها را با سکه هایی که نیاز دارید بخرد، سطوح هوشمندانه ای که شما زمان کمتری نسبت به کوسه گرسنه مصرف می کنید.
بازی خوب، بسیار اعتیاد آور است. هرزنامه اضافه کنید، تبلیغات برای سکه که به نظر می رسد هیچ هدف خارجی ندارد، فقط برای خرید سطوح. اگر منطقه ای برای ارتقا کرم وجود داشته باشد، هرگز آن را پیدا نکردم. سطح 1-5 به طور ناگهانی بیگانگانی را به ارمغان آورد که شناور می شوند، سریع شلیک می کنند و به شدت آسیب می بینند... نمی توانند از هیچ کدام عبور کنند. بنابراین بههمیندلیل حذف نصب، یک بازی نباید سریعتر بسته شود و زمانی که من میمیرم دوباره راهاندازی شود، زیرا توسعهدهندگان میخواستند یک تبلیغ نمکی در آن جمع کنند، چه کسی این کار را انجام میدهد؟
برای برنده شدن پرداخت کنید ویرایش: نوشتم برای برنده شدن پرداخت کنید، نه برای برنده شدن بازی کنید. مطمئناً میتوانید به صورت رایگان بازی کنید، اما میزان تلاش لازم برای پیشرفت مضحک است و به طور مؤثر مردم را مجبور به خرید زبالههای داخل بازی میکند. من حدس می زنم کسب درآمد از بازی مبارک!
این قبلاً فوقالعاده بود که بیپایان را بازگرداند و وقتی میگویم ما به ارتقا نیاز داریم، منظورم این نیست که این BS برای بردن هم پول میدهد شما این بازی را خراب کردید، اما کرمهای جدید خوب هستند.
این بازی سرگرمی کمی است
عالی عالی عالی خیلی عالی🤩🤩🤩🤩
بدتر از همه، زیرا توسعه دهنده باید مطمئن شود که گرافیک خوبی در بازی قرار داده و به بازیکن این امکان را می دهد که طبق گفته خودش، کنترل را به راحتی انجام دهد، بنابراین اگر این چیزها توسط توسعه دهندگان متمرکز شود، می تواند یک بازی خوب باشد.
عالی من که راضیم
زمان بازی که در طول شب افزایش مییابد پس از باز کردن همه موارد به جز آن چیزی که از درجه بندی همه به حداکثر و بیش از 89 ساعت و 62 میلیون امتیاز بازی پرداخت میکنید، باید کاملاً افزایش مییابد.
بازی بسیار سرگرم کننده. خوشحال می شوم که غنائم من را در بازی ببینم.
سرگرم کننده جزاب
۷ع۸ف۱۳۲۶۸۳۹قار کطخثوطداثاس۴سایاعطویکطحسهع۵۵۵۵۵۵۵۵ایردسویخخخخخ۰۰۰۰۰۰۶۶۶۶۳ادبوددددزیییییییلسبتاقسز🧟♂️
من از این بازی لذت بردم.. اما از تبلیغات ویدیویی خوشم نمی آید.. بنابراین آن را حذف کردم
شما باید بتوانید با سکه های خود و همچنین نحوه تنظیم نحوه ارتقاء در هر اندازه یا سرعت و سطح آتشین را ارتقا دهید و هیچ ارتقای را از دست ندهید.
عالییییییییه
در واقع بازی راضی نیست bcz من انتظار نداشتم بازی اینقدر بدتر باشد.. در پیش نمایش یک کرم ترسناک دیدیم اما در بازی....... پس وقت خود را تلف نکنید
این بازی دارای جزئیات زیادی است و کرمها برای بازی بسیار جالب هستند، من آخرین کرم کرم روبات را دریافت کردم. این بهترین بازی است لطفا بیشتر بسازید
خیلی بی ارزش است که انرژی را فقط برای خنک کردن بازی اضافه کردید اما سطل زباله نیستید.
این یک بازی بسیار خسته کننده 🎮 🎮 زباله در جهان است
عالیدی 👌👌👌👌👌👌👌
Death Worm™ อาร์เคด sew
سرگرم کننده است اما سیستم انرژی ضد اعتیاد است و اگر تبلیغات را دوست ندارید فقط اینترنت خود را خاموش کنید ویرایش: سعی کنید فایل ها را ویرایش کنید تا انرژی بیشتری به من بدهید، همچنین فکر کنید ساعت برنامه را تغییر دهید تا انرژی آینده باشد. عالیه
این بازی خیلی خوبه و من عاشق بازی کردنش هستم جالبه من هم دوستش دارم حتما دانلودش کنید !!😊😎👍👍👍 زیباست
بهترین بازی تا به حال اگرچه جوی استیک کمی اشکال دارد، پس لطفاً آن بازی عالی را اصلاح کنید، اما در مورد 5 ستاره چیز زیادی نمی توان گفت. دانلود کنید این یک بازی عالی است
Death Worm™ Arkádové mrxn
کیرم تو کص سازندش ننتو گاییدم🤬🤬🤬🤬🤬🤬
برای یک بازی رایگان واقعا سرگرم کننده است
ویرایش مفهومی بسیار سرگرمکننده: اکنون چند بار پخش شده است، استفاده از کنترلها آسان است، گرافیک خوب، چیزهای فوقالعادهای است، بنابراین شما 5 ستاره خود را دریافت کردید 🤩 کار عالی!
من عاشق بازی هستم و می خواستم 5 ستاره بدهم** اما بنا به دلایلی پس از مشاهده یک تبلیغ برای امتیاز دو برابر، صفحه سیاه می شود و باید بازی را دوباره راه اندازی کنم! اما فقط گهگاهی اتفاق میافتد و بد است مخصوصاً اگر بخواهم خودم را احیا کنم و بعد از تبلیغ باید دوباره بازی را باز کنم... لطفا کمک کنید
اومدم دنبال یه بازی که بتونم یه کرم مرگ غول پیکر و آماده برای خوردن همه چیز باشم. با این حال، تنها در صورتی میتوانید یک آمار واحد را در یک سطح به حداکثر برسانید، در صورتی که با آنچه که بازی برای ارتقاء سطح به شما میدهد خوش شانس باشید. سطوح کمپین در پشت سطوح تجربه قرار دارند که در حالت رعد و برق آسیاب میشوید، بنابراین اگر این بازی را انجام دادید، ابتدا آن را از سر راه خود بردارید. هرکسی که به کرمهای effing اصلی این بازی عادت دارد، میداند که این یک ضربه ارزان قیمت است.
شما با کمپین این بازی را 4 ستاره بدتر کردید
من آن را دانلود کردم و آن را بازی کردم، اما پس از آن آن چیزی نیست که انتظار داشتم ناامید شده باشد، به آن یک ستاره می دهم، اما دلیل 2 ستاره بودن آن این است که امیدوارم در آینده بازی های کرم مرگ بیشتری داشته باشیم.
این یک بازی بسیار زیبا است. من تخریب را دوست دارم، من این را دوست دارم
لطفاً ذخیره آنلاین یا ابری را ارائه دهید تا در صورت تغییر یا گم شدن دستگاه، بتوانم پیشرفت خود را ذخیره کنم. و همچنین آن را قادر می سازد تا کرم را هنگامی که در هوا است کنترل کند
میخواستم بازی را بخرم تا زمانی که با تبلیغاتی مواجه شدم، مخصوصاً آنهایی که به شما اجازه نمیدهند تا زمانی که بازی نکنید یا تمام شود از آن رد شوید و باید 15 ثانیه دیگر صبر کنید. تبلیغات باعث شد متوجه شوم که آنقدر بازی را دوست ندارم که منتظر بمانم تا تمام شود.
Death Worm™ - メガ怪獣 アーケード qutd
عالی،سرگرم کنندی ولی سخت 😂💎❤💜💖