Post by ringsindphadumbmind on Feb 23, 2022 11:43:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina naudu ▞▞▞
▞▞▞ Epic Race 3D 2022 version ▞▞▞
Sliktākā spēle un reklāmas nāk ļoti man riebjas šīs sliktākās spēles, un tas ir ļoti kairinoši
Epic Race 3D Utrka twe
Man patīk spēle, jo tā kļūst ļoti biedējoša, jo, kad tu spēlē ar otru cilvēku, tev blakus vienkārši gribas viņu pārspēt.
😄😄😄😄😄😄
Tiešām jautri. Bet ik pēc 30 sekundēm ir reklāma. es saskaitu. Tas ir tik kaitinoši!😳
Epic Race 3D מירוצים qua
Ocean Fortune Arcade ctey
Tas bija jautri, bet tagad mans varonis pat neparādās ekrānā, kad es spēlēju spēli, jums tas ir jāizlabo pēc iespējas ātrāk😒
Spēle ir atjaunināta versija 80. gadu spēlei ar nosaukumu "Frogger", ko piedāvāja Saga. Tikai šajā spēlē jūs varat spēlēt tikai aptuveni 6 s, pirms esat spiests noskatīties 60 sekunžu reklāmas. Tas nozīmē, ka atskaņošanas laiks ir mazāks par 10 min stundā. Nevienu spēli nav vērts skatīties tik daudz reklāmu, it īpaši šo. Ja mēs to atļausim, viņi turpinās tērēt arvien vairāk mūsu laika ar pārmērīgo reklāmas apjomu. Veids, kā apturēt šo smieklīgo reklāmu ļaunprātīgu izmantošanu, ir nespēlēt viņu spēles.
Es vērtēju šo spēli ar 2 zvaigznēm, jo tās SKAIDRĀM liek jums zaudēt, tāpat kā citi spēlētāji skrien ātrāk, tas liek jums dusmoties, bet tas IR jautri.
Laba spēle, taču tiem, kuri saka, ka spēle ir neveiksmīga un/vai kurā daudz reklāmu aizkavē Wi-Fi savienojumu..... Tāpēc piešķiriet šim 5⭐ un izbaudiet JĀ
Tiešām burvīga spēle!!!!!Es nekad savā dzīvē neesmu spēlējis šāda veida spēli, un es biju spēlējis šo spēli tik ilgu laiku....... es patiesi saku, ka nevienai spēlei neesmu piešķīris 5 zvaigznes; es domāju, ka tikai starp 3 vai 4 zvaigznēm es burtiski piešķiru lietotnei....... tāpēc šī man būs labākā spēle
Nav pārāk slikta spēle, bet tā ir ļoti garlaicīga, es teiktu, lai uzlabotu nedaudz vairāk ar mazāku papildinājumu skaitu....
Man patīk dažādas spēles, un tas ir ļoti jautri
Epic Race 3D Αγώνες mpv
Man riebjas, kā tas vienmēr sasalst
Spēle ir jautra. Bet es vēlos, lai tam būtu skaņa, un papildinājumu daudzums ir smieklīgs. Katru reizi, kad spēlējat sacīkstes, tiek pievienots 30 sekundes. Es saprotu, ka vēlaties gūt papildu ieņēmumus, taču, puiši, tas ir nedaudz daudz.
Labi, bet tajā pašā laikā slikti. Tas ir katru reizi, kad tas vienmēr sasalst.
Spēle kaut kā ir vienīgā problēma, ka multfilma nav skaidra, bet tā ir ļoti smieklīga un jauka
Tas ir vienkārši sūdīgi, ka traucēšana ir traka, bet tas ir jautri, ja jums ir garlaicīgi, tas ir jādara
Laba vienkārša spēle, kuru sabojā pārāk daudz reklāmu. Protams, reklāmas ir vajadzīgas, lai gūtu ienākumus, taču, ja to ir pārāk daudz, tas ir nelietderīgi.
Sākās kā lieliska aizraujoša spēle, bet pēc tam es pārtraucu saņemt atlīdzību par videoklipu skatīšanos un šķiet, ka esmu iestrēdzis ar pamata skaitļiem
Ir pārāk daudz papildinājumu, to nevar atskaņot arī dažreiz, kad pārtraucat, tas turpinās
Vispār tā ir laba spēle, bet es nevaru ciest reklāmas, taču iesaku tās lejupielādēt, ir daudz apvalku
Man patīk šī spēle, jo ir forši braukt sacīkstēs, un tā ir gluži kā reālā dzīvē, kad tu vari to darīt šķēršļu joslā
Tā ir patiešām jautra spēle, bet dažreiz ir ļoti liela nobīde, kur es uzvaru, bet tad cilvēks aiz manis ir tas, ka pats sākums un viņi lec man pa priekšu. Es nezinu, vai es esmu vienīgais, kam ir nobīde, bet es esmu atvainojos par sūdzībām
Tā ir laba spēle, taču katrs varonis, ko iegūstat, vienmēr ir lēns, un kursi nav pat jautri
tā ir jautra spēle, taču tā apsmej, cik daudz reklāmu jums ir jānoskatās, lai noskatītos reklāmu par katru jaunu priekšmetu ādas vai dejas spēles, piemēram, ka nevajadzētu pastāvēt
Mēs visi spēlējam ļoti jautri maniem bērniem un vīram, dažreiz mēs pat izaicinām viens otru, manam dēlam patīk, ka viņam ir adhd, un viņš ir lieliski šajā spēlē, tas palīdz viņa trauksmei un depresijai, un viņam tas patīk🥰
ES mīlu šo spēli!!!! Tas ir ļoti izaicinošs, kas ir labi, jo man patīk labs izaicinājums, ja jums ar izaicinājumiem neveicas labi, šī spēle var nebūt jums ideāla👍😁
Nav izaicinoši un pēc katras spēles ir kādas 2 reklāmas
Oho
Tas ir jauki, es domāju, ka tam patiesībā vajadzētu būt labākam, tāpēc es tai iedevu 4, tā ir jauka spēle, manuprāt, es varu darīt labāk. Šī ir labākā spēle, kas man ir pasaulē, bet man tā īsti nepatīk. mazliet vairāk detaļu un vairāk lietu
Šī spēle ir ļoti jauka. Kad es spēlēju, reklāmas nāk ļoti daudz, bet spēle ir jautra. Esmu ļoti priecīgs spēlēt šo spēli.Šī spēle liek jums justies tā, it kā jūs to darītu pats. man tas patīk. Reklāmas nav problēma, ja jūsu wifi ir izslēgts.☺❤
Epic Race 3D 賽車遊戲 mnhe
Pārāk daudz papildinājumu. Pirmā lieta un līmeņi ir vai nu garlaicīgi, pārāk viegli, un tie visi ir tik īsi! Šo spēli varētu padarīt DAUDZ labāku. Bet es to neienīstu
Izklaidējoši, bet atkal. Reklāma pēc katras kārtas. Tas pat dod jums iespēju, reklāma par zeltu? Nē paldies. Labi, lūk, reklāma. Gribi balvu? Skatieties sludinājumu. Nē, paldies, labi, nav balvas, šeit ir reklāma.
Kas vainas 34. līmenim. Kad mēs nonākam pie šķēršļa lēkšanas, tas turpina traucēt. Spēle vienkārši sasalst. Dotu vairāk zvaigžņu, bet es esmu iestrēdzis 34. līmenī kļūmes dēļ.
Lieliskas spēles, bet pārāk daudz reklāmu.
Ja šo spēli novērtējat ar 1 zvaigzni, tad kļūdāties. Šī spēle ir pārsteidzoša un man atgādina amerikāņu nindzju karotāju. Manuprāt, tas ir pārsteidzoši, kā jūs varat pārvarēt šķēršļus, lai uzvarētu, tas ir pārsteidzoši.
Tas ir labi, bet tam ir nepieciešami atjauninājumi, jo tas vienmēr ir viens un tas pats šķērslis un nepatīk tas, ka man ir jābūt pa vidu
Tas ir tik negodīgi, ka katru reizi, kad nomirstat, jums jāsāk viss no sākuma
Šī spēle ir tāda pati kā FunRace 3D...tikai krāsaināka ar vēl dažām dažādām spēlēm... Vienīgais, lūdzu, izlabojiet kļūmes. Dažkārt jūs neredzat sevi ekrānā vai nevarat pārvietoties. Lūdzu, mani jaukie izstrādātāji izlabo kļūdas, kas man patīk jūsu spēlē. Paldies
Es ienīstu šo spēli, jo skriešanas dēļ es dabūju pirmo vietu, un, ceļoties, es zaudēju, bet nekas man netrāpīja