Post by ringsindphadumbmind on Feb 23, 2022 11:33:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Genome [Space Sim] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Genome [Space Sim] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu birçok dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Genome [Space Sim] 2022 version ▞▞▞
İyi bir başlangıç ama geliştirilecek çok yer var gibi. Malların nereden alınıp satıldığını görebilmek gibi yaşam kalitesi şeyler.. Keşke gemi sanatı tasarımları ve yükleri farklı olsaydı. Şimdiye kadar kendilerini tatmin edici hissetmiyorlar. Kontroller yavaş. Normalde Newton fiziğini sevsem de, burada çoğu zaman buz üzerinde mızrak dövüşü gibi geliyor. Belki tutarlı tutmak için dönüş ivmesini ayarlayın? Otomatik pilota sahip olduğunuz için tebrikler! Genel olarak, hoş bir şekilde geniş ve gelecek vaat eden bir oyun!
Bu oyun harika. Her saniyeyi sevmek. Elite hayranları bu oyunda evde doğru hissedecek. Şimdiye kadar sadece bir sorunun var, oyunu bir istasyonda kaydettiğimde, kaydettiğim Galaxy'nin merkezine yeniden yüklenmek yerine o istasyonda yeniden yükleneceğimi düşündüm. Ama bunun dışında, büyük bir hayranım.
Burada ciddi potansiyel, sadece birkaç can sıkıcı hata. Asistan devam etmedi. Yakıtsız sistemlerde mahsur kaldı.
Bu oyun temelde Elite Dangerous'un mobil versiyonudur ve onu ilginç kılacak kadar farklı kalarak oyunun özünü güzelce yakalar. Geliştiriciyi bu kadar ilgi çekici ve eğlenceli bir şey yarattığı için alkışlıyorum. Uzay simülasyonu oyunlarının hayranıysanız, 2 $ değerinde.
Oyunun çekirdeği umut verici. Bu, bazı belirgin kusurları olduğunu söyledi. Ödül avcısı görevleri düşmanları yükleyemiyor, bu yüzden genellikle onu oynanamaz bir rota olarak görüyor. Savaş hedeflemesi hantal, saldırıya uğrarken bir hedef seçmek için bir menüye girmeniz gerekiyor....gerçekten mi? Neden sadece düşmana tıklayarak onu seçemiyoruz? Son olarak, öğretici, pek çok mekaniği tamamen gizemli bıraktığı için bazı işleri kullanabilir.
Ekran yönlendirme sorunları
Oldukça sıkıcı/tipik uzay simülasyonu. Ticaret yapın ya da öldürme misyonlarına devam edin. esnemek Burada heyecan verici veya ilham verici bir şey yok. Bir üretim sistemi kurup kendi mallarınızı yapsanız ya da sistemleri devralıp sonunda kendi fraksiyonunuz olsanız harika olurdu. Veya ayları robotlarla kolonize edin ve onları benimseyin. Bunların hiçbiri burada değil. Sadece çok sıkılana ve bayılana kadar öldürme görevlerini ez. Eğlenceden çok iş.
Lütfen birden fazla kaydetme yuvası ve yatay mod ekleyin.
Harika oyun, bulut kayıtlarına erişmenin bir yolu yok gibi görünüyor...
Kontroller ve düşmanlar bazen biraz acımasız olabiliyor, aksi halde Elite tehlikeli üzerine kurduklarını söylemeleri hoşuma gidiyor. (Başka bir derecelendirmeye yanıt olarak söylendi) Gerçekten benzerlikleri görebiliyorum.... Çok genel..... Fena değil.
Tamam bir oyun. Birkaç ince ayar gerekiyor...örneğin, belirli fraksiyonlar için itibarınız fraksiyonun TÜM istasyonlarında işe yaramalı, sahip olduğunuz herhangi bir minerali satabilmek güzel olurdu. Nakit kazanmayı zor buluyorum ve eğitim dışındaki ilk göreve ulaşmak için bile yükseltilmiş bir gemiye sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca yıldızların �'unun sana zarar vermesi gerektiğini düşünmüyorum çünkü bu haksızlık olduğu için işin içine giriyorsun.
Bu oyun, başka hiçbir şey için değil, geliştiricinin düzenli olarak yeni içerik ekleyerek zaman geçirmesi gerçeği için şaşırtıcı. genişletilmiş bkz. Daha sonra, hem popüler talebi hem de oyun için kendi vizyonunu birleştiren bir "yol haritası" koydu.
Mobil cihazlar için harika bir uzay oyunu!
Harika fiyata en iyi oyun.
Harika bir oyun ama menüde kaydetme seçeneğine ihtiyacı var.
Bu oyun gerçekten eğlenceli. Güncelleme için teşekkürler. Cloud Save'i ne zaman düzelteceksiniz?
Savaş bozuk. UI ve kontroller, bir piksel üzerinde mobil cihazlar için çok fazla sevgiye ihtiyaç duyar 5. Çok daha fazla kılavuza, yardım bölümüne, araç ipuçlarına vb. ihtiyaç duyar. Bir sürü denedim ve gerçekten bir uzay oyununda istediğim her şey gibi geliyor ama ücretli bir ücret karşılığında Bu daha çok erken erişim gibi bir uygulama. Düzenleme: 1 yıldıza bırakın, geliştiricilerin buna cevabı bana oyunun benim için çok zor olduğunu mu söylüyor? Elite'i sevdim, ancak bunun bazı QoL iyileştirmelerine ihtiyacı var ve muhtemelen harika olacak. Tekrar kontrol edecek. Özel geri bildirim vermekten memnuniyet duyarız.
Oynadığım kısa süreden beri iyi görünüyor. Menüler donmaya devam ediyor ve beni oyunu kapatmaya zorluyor.
Fantastik oyun! bir sürü potansiyel.
Eğlenceli ama öğretici dırdır ediyor
Çok güzel oyun, doğru meteorları nasıl bulacağımı anlamıyorum
Parlak "elit" gibi oyun. Çok pürüzsüz çalışır ve sadece oyun sırasında asla yükleme sırasında 1 kez çarptı. Ticaret, korsan, benim elitte olduğu gibi ticaret yapabilirsin ama 2D'de. Evrenin haritası muazzam! Denemen olsan bile her sistemi ziyaret etmenin yolu yok. Geliştirilmesi gereken tek şey, oyunun başında uygun bir öğretici olurdu. Bu oyunda mükemmel olan her şeyin üstünde, geliştiriciler çok yardımsever ve cevap verecek kadar hızlı.
Bu oyun harika, öğrenme eğrisi çok kötü değil, çünkü oyun seni çoğunlukla yürürken ve hatta oyunun size söylemesi gereken oyun, oyun gerçekten elini tutmak zorunda mı? Oyun sadece iyi, savaş benim için biraz zor, ancak sadece kendimi silahlarından bahsetmemek için savaş için yapılan bir gemiye sahip bir sürü korsanın içine koşarken bulduğum için! Ama yapabileceğin her şey oldukça kolay ve hikaye şu ana kadar güzel güzel!
temiz O
Geliştirici sürekli olarak yeni şeyler, sabit sorunlar ile güncelleniyor, oyun her hafta daha iyi hale geliyor.
Bu oyun cebinizde elit tehlikeli ama tek elle olduğu için daha iyi. Harika iş, geliştiriciler. Genişletmeler, kaplamalar vb. için ödeme yaparsınız.
Kötü oyun!
Reddit postanızdan satın aldım. Bu oyunda çok fazla içerik eksik olsa da, SRPG 3 gibi bir oyunla karşılaştırıldığında, bunun yine de sağlam bir başlangıç olduğunu hissediyorum. Uçuş sistemleri oldukça iyi. Dürüst olmak gerekirse, zaman zaman bana yıldız sektörünü hatırlatıyor. Umarım oyunu güncellemeye devam edersiniz, daha heyecan verici içerik ve sistemler eklersiniz. Tebrikler. Düzenleme - güncelleme olmaması nedeniyle sürüm düşürme Düzenleme - yeni güncelleme. Dev'in reddit gönderisi aracılığıyla Imgur'da yayınlanan bu incelemeyi gördüm. Devam et dostum. Bu oyununuzu çok beğendim.
Aslında Elite Dangerous'a bu kadar benzer bir oyun bulmaya çalışırken yıllarca googledim. Bu oyun yaygın olarak bilinmeyi hak ediyor. Geliştiricinin elde ettiği başarı ne olursa olsun, uzaktan yeterli değil. Doğrudan arama yoluyla asla bulamadım. Play Store'da indirimdeki premium oyun olarak listelendiği için buldum. Bu oyunun en büyük günahı, onu satın alacak insanlar tarafından bilinmemesidir. Bu oyunu benim gibi insanlara göstermek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bunu yaptığınız için teşekkür ederim.
Demek istediğim, her şey harika ama... itmeyi bırakırsan uzay gemin neden duruyor, uzayda sürüklenme yok
Kaydetme yuvalarında neler olup bittiğinden emin değilim. 1. slotta biraz oynadıktan sonra, bir şekilde oyuna geri döndüğümde slot 1'de oyun süresi vardı ama aynı zamanda slot 2 ve 3'te de oynama süresi vardı... Sonra slot 2'de yeni bir oyuna başladım ve bir süre oynadıktan sonra , oyundan çıkma ve oyun süresine geri dönme ve krediler slot 1 oyunumda azaldı ve daha önce listelenen slot 3 oyun süresi de azaldı. Peki ilerleme düzgün bir şekilde kaydediliyor mu? 3 slotun hepsinin oyun süresini göstermesi gerekiyor mu?
Bu oyun gerçekten çok iyi. Uzay keşif oyunlarını seviyorum ve bu neredeyse tüm üsleri kapsıyor. Escape Velocity ile Star Control 2'nin bir karışımı gibi ve haritanın ne kadar büyük olduğu düşünüldüğünde gerçekten bir galaksiyi veya evreni keşfediyormuş gibi hissetmenizi sağlıyor. Savaşlar biraz zor ve harici menü yerine ekranın altındaki simgelerine tıklayarak saman fırlatıcı, soğutucu ve füze tuzak sistemlerini etkinleştirebilirseniz çok yardımcı olur. Bu seçeneği görmeyi umuyoruz
Bu oyun harika! Herhangi bir uzay keşif oyunu seviyorum ve bu, tüm kutuları kontrol eder. İtibar, ticaret, korsan yaratmak ya da sadece bir keşif atmak için görev yapabilir, görev yapabilirim. Savaş biraz sinir bozucu ama farklı gemiler ve tonlarca farklı ekipmanlar için özelleştirme harika. O kadar açık olduğunu çok seviyorum, böylece kendi oyun tarzını seçebilirsiniz. Harika oyun ve çok iyi devs. Birçok güncelleme ve yeni içerik.
Elite Dangerous'un benim için pek isabetli olmayan bir 2D versiyonunu yaratma girişimi; kullanıcı arabirimindeki bazı etkileşimli öğeler, asistanın yapmanızı beklediği şeyle eşitlenmiyor.
Her şeyden önce, kütleyi ne göndereceğini veya herhangi bir şeyin iyi veya kötü anlamına geldiğini anlayın, kütlenin ne olduğunu ve yarısının ne anlama geldiğini ve bir seçenek olduğundan modları nereden alacağımı anlamak için daha iyi bir rehbere ihtiyacım var.
Escape Velocity serisini anımsatan fantastik uzay sim oyunu. Satın alma fiyatına değer!!!
Dev, anında yanıt verdi ve uygulamalarını düzeltti. Harika geliştiriciler ve harika oyun
Oynanamaz. Gemiden seçim yaparken menü donuyor. Huawei mate 20 pro kullanıyorum. Örneğin nesneyi veya haritayı seçerken. Hiçbir şeye tıklayamıyorum.
Kesinlikle harika birkaç küçük düzeltmeye ihtiyaç duyuyor ve sonunda istasyonlar oluşturabilme veya farklı gemilerden oluşan bir gruba sahip olabilme yeteneğini çok isterim evrenin her insan veya uzaylı ırkı için ayrı sektörlerle savaşta olması için bir eklenti yapın
Fiyatını son kuruşuna kadar hakeden efsane bir oyun.
İlginç bir oyun ama takıldım ' yakıtım olmasına rağmen warp sürücüsünü hiçbir sistemde kullanamıyorum.. lütfen bu konuda yardım edin. şimdi ne yapmalı?
Harika fikirler, ancak daha iyi uygulanabilir. Kontroller biraz hantal ve gemi AI (otomatik pilot, otomatik saldırı) en hafif tabirle eksik.
Şimdiye kadar sevmek! Şık ve temiz bir arayüz altında çok şey içeren devasa oyun oyunu. Bir şey isteseydim, biz acemiler için bazı ipuçları ve püf noktaları içeren iyi bir video olurdu. Zamanımızı ve kaynağımızı en iyi nasıl kullanacağımızı anlamamıza yardımcı olacak bir şey!
Gerçekten eğlenceli bir oyun, ama aynı zamanda gerçekten iyi bir geliştirici. Herhangi bir sorununuz veya sorunuz varsa, ona e-posta göndermeniz yeterlidir, size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Bu günlerde sevecen geliştiricilere sahip olmak çok nadir
İyi, çok iyi oyun
Hill Climb Racing रेसिंग jkx